Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Digital: descàrrega
MIDES: x cm.
PÀGINES: 432
IDIOMA: Català
EAN: 9788419478566
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 04-05-23
TRADUCCIÓ: JORDI VIDAL TUBAU

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Krystal Marquis

Els Davenport 1

Sinopsi

La seva família té riquesa i estatus, ara és el moment de trobar l'amor.


El 1910, els Davenport són una de les poques famílies negres que compten amb gran riquesa i bona posició social en uns Estats Units canviants. 


L’Olivia Davenport, l’atractiva filla gran, està llesta per complir el deu deure i casar-se... fins que coneix a un carismàtic líder de la lluita pels drets civils, i salten espurnes. 


En canvi, a la filla menor, la Helen, li interessa més arreglar automòbils que enamorar-se... a menys que sigui del pretendent de la seva germana. 


L’Amy-Rose, l’amiga de la infantesa convertida en la donzella de les germanes Davenport, somia amb obrir el seu propi negoci... i amb casar-se amb l’home amb el qual mai podria estar: el John Davenport, el germà de l’Olivia i la Helen. 


Però la millor amiga de l’Olivia, la Ruby, també té posats els ulls en el John... La pressió familiar l’obliga a ordir un pla per conquistar el seu cor, just quan una altra persona conquista el d’ella.


En aquest inici de bilogia, quatre dones decidides i apassionades descobreixen el valor necessari per seguir el seu propi camí a la vida... i a l’amor.  


«Magistralment escrita.» Kirkus 

«Fresca i totalment encantadora.» Ayana Gray, autora bestseller de Predadores y presas 


«Una novel·la història meravellosament treballada que segueix a un grup de joves dones negres mentre intenten seguir el seu propi camí entre el classisme, les expectatives familiars, les normes de gènere i el racisme en el Chicago de 1910.» Publishers Weekly

Tornar al catàleg

×