Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 268
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375279
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Bernhard Schlink

El lector

Sinopsi

Per a en Michael Berg, de quinze anys, la trobada casual amb la Hanna tindrà unes conseqüències del tot insospitades i inabastables en la seva vida posterior. La Hanna és una dona més gran i, aviat, entre tots dos personatges neix una història d'amor tan apassionada com clandestina. Per a en Michael és l'entrada en una nova vida; per a la Hanna és la fugida d'una vida, que ja no sent seva.

Any més tard, com a estudiant de dret, Michael viatja a Alemanya com a observador d'un judici. Una de les persones jutjades és la Hanna. La dona que havia estimat és una criminal. La dona que havia estimat no només està obligada a respondre per un crim horrible, sinó que també intenta defugir la confessió d'un secret molt més profund.

Sobre l'autor/a

Bernhard Schlink, nascut el 1944 prop de Bielefeld (avui al Rin del Nord-Westfàlia), és jurista i viu entre Berlín i Nova York. La seva novel·la Der Vorleser, escrita el 1995, adaptada al cinema per Stephen Daldry sota el títol de The Reader, traduïda a més de cinquanta llengües (al català sota el títol de El lector) i distingida amb premis nacionals i internacionals, el va llançar a la fama mundial com a escriptor.

Tornar al catàleg

×