Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 268
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375279
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021


COMPRAR

Bernhard Schlink

El lector

Sinopsi

Per a en Michael Berg, de quinze anys, la trobada casual amb la Hanna tindrà unes conseqüències del tot insospitades i inabastables en la seva vida posterior. La Hanna és una dona més gran i, aviat, entre tots dos personatges neix una història d'amor tan apassionada com clandestina. Per a en Michael és l'entrada en una nova vida; per a la Hanna és la fugida d'una vida, que ja no sent seva.

Any més tard, com a estudiant de dret, Michael viatja a Alemanya com a observador d'un judici. Una de les persones jutjades és la Hanna. La dona que havia estimat és una criminal. La dona que havia estimat no només està obligada a respondre per un crim horrible, sinó que també intenta defugir la confessió d'un secret molt més profund.

Sobre l'autor

Bernhard Schlink, nascut el 1944 prop de Bielefeld (avui al Rin del Nord-Westfàlia), és jurista i viu entre Berlín i Nova York. La seva novel·la Der Vorleser, escrita el 1995, adaptada al cinema per Stephen Daldry sota el títol de The Reader, traduïda a més de cinquanta llengües (al català sota el títol de El lector) i distingida amb premis nacionals i internacionals, el va llançar a la fama mundial com a escriptor.


×