Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 174
IDIOMA: Català
EAN: 9788424670979
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Mar Bosch Oliveras

El dia de l'esquerda

Sinopsi

Una nena del centre de la Terra. Un secret que ho canviarà tot.

La tarda que en Lluc va reunir els seus amics per explicar-los que aviat marxaria del poble, un terratrèmol ho va remoure tot i del centre de la Terra en va sortir una nena estranya que canviaria les seves vides per sempre més.

«Aquest no és un lloc com qualsevol altre. Sobretot després del que va passar a partir d'un dia concret que ho va canviar tot. I quan dic tot, vull dir tot: des del color del sol i, per extensió, el color de totes les coses, fins a la manera com vam caminar a partir d'aleshores, sempre pendents de qualsevol petit moviment de la Terra. Perquè, creieu-me: la Terra, quan es mou, és senyal que el món està a punt de canviar.»

Mar Bosch, una de les veus emergents més interessants dels últims anys, fa amb El dia de l'esquerda la seva primera incursió en la novel·la juvenil.

Sobre l'autor/a

Mar Bosch Oliveras (Girona, 1981) és llicenciada en filosofia i especialitzada en periodisme cultural per la Universitat de Girona. Després que la seva primera novel·la, Bedlam. Darrere les hores càlides, li valgués el XXXII Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, publica 1001 curiositats de Girona i el Gironès, un recull d'articles divulgatius sobre la seva ciutat. Amb Les generacions espontànies es va confirmar com una de les veus més interessants del panorama actual català.

Tornar al catàleg

×