Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 408
IDIOMA: Català
EAN: 9788424670986
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021


COMPRAR

Javi Araguz

El destí inevitable d'Arlène Revêtruite

Sinopsi

Una encantadora i sorprenent novel·la d'aventures, amor i viatges en el temps, que parla del destí i l'obsessió de l'ésser humà per lluitar contra el temps i controlar el seu futur.

William B. Huges, un joveníssim científic d'idees revolucionàries, ha estat convocat per la reina Victòria d'Anglaterra amb el propòsit que desxifri el funcionament d'un insòlit rellotge de tretze hores. Però quan descobreix que aquest artefacte és capaç de controlar el temps, decideix renunciar a tot per robar-lo i protegir-lo de la dona més poderosa del món.

Mentrestant, en un poble perdut dels Pirineus francesos, la rebel Arlène Revêtruite rep una Carta Vermella. La tradició diu que ha d'acceptar el destí que se li imposa a l'interior per evitar que el Monstre de les Ombres devori la seva ànima i porti la desgràcia a tots els seus veïns... però ella la rebutja perquè vol ser la propietària de la seva pròpia vida.

En William, ara un proscrit perseguit pels sequaços de la reina, buscarà refugi a la casa d'un traficant de llibres prohibits que ho canviarà tot, mentre que l'Arlène haurà de fer front al rebuig de tota la seva comunitat. No obstant això, el que no saben ni l'un ni l'altre és que els seus destins estan íntimament relacionats i que un misteriós carruatge traurà a la llum tots els seus secrets.

Sobre l'autor

Javi Araguz (Barcelona, 1982) ha aconseguit enlluernar a lectors i crítica amb les seves novel·les i relats en diverses antologies. La seva obra s'ha publicat en castellà, català, anglès, portuguès i xinès en més de vint països. Combina la seva trajectòria literària amb el disseny gràfic i l'audiovisual; havent escrit, dirigit i produït curtmetratges, videoclips, spots publicitaris i llargmetratges.


×