Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 376
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375187
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Anna Crusafont

El ball dels estudiants

Sinopsi

En el cinquantè aniversari del ball que va marcar les seves vides, quatre amigues, ara altre cop reunides, reviuran el passat que van viure plegades.

El ball dels estudiants ressegueix la vida de quatre amigues: ­la Salut, la Clara, l'Àngela i la Rosa­ i un moment transcendental, el ball del 12 de maig de l'any 1956, una data que havia de marcar-les per sempre. El temps ha passat i, tot i la promesa de tornar-se a trobar, ja no són les noies d'aquell any 1956, han crescut i s'han convertit en persones diferents, sovint amb vides que les allunyen d'aquelles que havien estat anys enrere.

L'any 2006 es commemora el cinquanta aniversari del ball d'aquell any que va passar a la memòria de totes quatre amigues, ara altre cop reunides, mirant el passat que van viure plegades.

Sobre l'autor/a

Anna Crusafont va néixer a Sabadell l'any 1937. És llicenciada en Farmàcia i té estudis de Filologia Catalana. Ha participat en diversos tallers de l'Ateneu Barcelonès i ha escrit en diaris i revistes de Sabadell. Després de participar en diversos reculls de contes, va publicar el 2003 la seva primera novel·la, Venim de fa milions i milions d'anys. Un any després arriba Fets pols, seguit de Rellotge d'arena i d'Isola Bella.

Tornar al catàleg

×