Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 288
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375002
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

John Lanchester

El Mur

Sinopsi

El 1984 dels nostres dies.

Kavanagh comença el seu servei al Mur. Si té sort, si res no va malament, només seran dos anys, 729 nits. El millor que pot passar és que no passi res i que sobrevisqui al Mur, deixant-lo enrere en el rècord, com si aquests dos anys de la seva vida no haguessin existit mai. Aviat sabrà qui són i què fan els Defensors, i qui són i què fan els Altres, els que habiten el territori que hi ha més enllà del Mur. Dia rere dia, nit rere nit, Kavanagh i els seus companys hauran de suportar el fred i l'expectativa mai confirmada dels Altres.

Tots passen les guàrdies nocturnes anhelant que tot això acabi, ser a qualsevol altre lloc, mentre en el subconscient, neix una pregunta perversa: què passaria si arribessin els Altres i haguessin de lluitar plegats per les seves vides?

LLIBRE DE L'ANY AL FINANCIAL TIMES I L'EVENING STANDARD.

«Autènticament magistral.» The Guardian«Brillant, de lectura compulsiva.» Financial Times

«No el podràs deixar de llegir.» The New York Times

«Lanchester es revela com un autèntic mestre de l'al·legoria.» Mail on Sunday

«Lanchester respon a la pregunta de què passaria si seguim habitant un món de diferències i desigualtats tan exacerbades com és el nostre.» Prospect

«Meravellosament escrita i molt plausible, fins i tot massa per ser una distopia...» Booklist

Sobre l'autor/a

John Lanchester és un dels escriptors més reputats del panorama literari anglès actual. És autor de diversos llibres de gran èxit de públic i crítica, com ara El port dels aromes (premi Llibreter, 2005), Capital o El senyor Phillips, entre d'altres, i la seva obra ha estat guardonada amb premis com el Hawthornden, el primer premi de novel·la Whitebread, el E.M. Foster i el premi Llibreter. A més, els seus llibres han sovintejat la llista de candidats al Booker. Gran part de l'obra de Lanchester ha estat traduïda a vint-i-cinc llengües.

Tornar al catàleg

×