Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 168
IDIOMA: Català
EAN: 9788424669300
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020


COMPRAR

Muriel Villanueva i Perarnau

Digueu-me Ju

Sinopsi

El bullying vist des d'una part nova: la de l'abusadora.El mateix dia que la Ju és expulsada temporalment de l'institut per haver perpetrat una situació de bullying greu, els seus pares li confessen que és adoptada. La Ju decidirà emprendre un viatge a la recerca dels seus orígens i, de pas, descobrir qui és ella mateixa.

Muriel Villanueva, autora d'una vintena de llibres, ha estat reconeguda amb premis com la Llança de Sant Jordi, d'Òmnium Cultural; el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, i el Premi Carlemany per al foment de la lectura.

Sobre l'autor

Muriel Villanueva és llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i diplomada en Educació Musical per la Universitat de València. Va cursar el COU al Licée Espagnol de París i les pràctiques de mestra a Bari (Itàlia). Va realitzar a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès els cursos: Iniciació a la narrativa (amb Andreu Ayats), Narrativa (amb Andreu Ayats), Novel·la I (amb Jaume Cabré), Novel·la II (amb Isidre Grau), Guió de Llargmetratge I (amb Esther Cases) i Bíblies de sèries de TV (amb Laia Aguilar i Isaac Palmiola). Ha realitzat una Formació Bàsica en Constel·lacions Familiars amb la Lena S. Rupa i el curs Escritura y Meditación amb la Isabel Cañelles.

Des de 2006 és professora d'escriptura. Deu les seves taules a deu anys de docència a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, on ha impartit cursos d'Iniciació a la narrativa, Narrativa, Novel·la I, Conte I, Novel·la II, Construcció de personatges i Lletres de cançons; hi va estar també co-coordinadora del campus virtual, responsable de les relacions internacionals, autora de la Recerca sobre la situació europea en matèria d'escoles d'escriptura (per a la Institució de les Lletres Catalanes) i directora executiva de l'European Association of Creative Writing Programmes. Actualment escriu pel magazín cultural Catorze i ofereix cursos d'Escriptura Viva i acompanyament literari.


×