Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 344
IDIOMA: Català
EAN: 9788424672850
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Pep Puig

Cucut

Sinopsi

Un thriller inquietant que t'obligarà a mirar enrere per tirar endavant.

Dos anys després de la desaparició de la Sara Amat, han trobat un cos al bosc. Un cos de dona sense rostre. La gent del poble creu que podria ser la Sara. Mentre realitzen l'autòpsia, el Pep té una intuïció i surt a buscar-la. D'aquella nena que va tenir amagada a l'habitació segurament ja no en queda res, però ell també és un altre. Si es retroben serà el moment de fer-li les preguntes que no es va atrevir a fer-li llavors.

Mentrestant, a dins del bosc, canta el cucut.

«Si em segueixes, no podré anar enlloc».

Basada en la sèrie de TV3, Cucut en recupera les emocions i la potència visual, però acaba sent una novel·la autònoma, plena de novetats inesperades, personatges i situacions que desconeixíem i un final que fa dubtar de tots els finals.Sobre l'autor/a

Pep Puig (Terrassa, 1969) és autor de novel·les com Les llàgrimes de la senyoreta Marta o El mar de cap per avall, i del recull de contes L'amor de la meva vida de moment. El 2015 guanya el Premi Sant Jordi amb La vida sense la Sara Amat, de la qual posteriorment se n'ha fet la pel·lícula. La seva literatura sovint està protagonitzada per nens o adolescents, o per homes que no han abandonat ni el nen ni l'adolescent. Potser per això el 2021 fa una incursió en la literatura juvenil amb Caminant junts per la lluna (L'Altra Tribu), que li va valdre la nominació al Premi Llibreter. En l'obra de Pep Puig, Cucut és un llibre molt especial. Primer perquè és l'adaptació literària de la celebrada sèrie de TV3, i segon perquè en aquesta novel·la hi retrobem els dos personatges de La vida sense la Sara Amat, el Pep i la Sara, ja no en el refugi últim de la seva infància, sinó escapant-se cap a ves a saber on.

Tornar al catàleg

×