Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 192
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868468
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Miquel Molina

Cinc hores a Venècia

Sinopsi

Una invitació a (re)descobrir la ciutat més romàntica del món.

Miquel Molina ens ofereix una postal bucòlica de Venècia, però d'una Venècia que encara no surt al radar dels turistes de sol i góndoles. El de Molina és el relat del perfecte flâneur. Ens explica com el visitant s'ha de fondre amb la massa i seguir el rumb de la multitud allà on ens porti, així com s'evita l'embat de les onades contra el casc d'un vaixell, emmotllant-se a elles. Ens hem de deixar arrossegar pel corrent per saber evadir-nos en el moment més oportú, quan un carreró fosc ens crida l'atenció i ens convida a la penombra per endinsar-nos en la veritat de Venècia.

El retrat d'una Venècia desconeguda, que no apareix a les guies turístiques. Un llibre que ens convida a degustar els petits grans plaers de la vida.

Sobre l'autor/a

Miquel Molina (Barcelona, 1963) és director adjunt de La Vanguardia. Ha treballat a El Periódico i El Segre. Fou corresponsal de l'agència Europa Press i col·laborador a diverses publicacions econòmiques. El 2006 va publicar el llibre L'Everest a l'hora punta, un recull d'articles periodístics elaborats en el campament base de l'Everest. Des del 2002 publica una columna d'opinió a La Vanguardia. L'any 2010 va rebre el premi a la Comunicació No Sexista que concedeix l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

Tornar al catàleg

×