Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 336
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375118
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Luca Ventura

A mitjans d'agost

Sinopsi

Una novel·la negra amb aires del Mediterrani.

Enrico Rizzi, un policia de l'illa de Capri, especialitzat en casos menors, porta una vida plàcida i assossegada, que li permet ajudar el seu pare en un jardí ric en fruites i hortalisses de tota mena. Però tot canvia durant el mes d'agost, quan les breus i petites onades de la mar Mediterrània porten a les roques de la platja un pot amb un home mort al seu interior. Es tracta de Jack Milani, un estudiant d'Oceanografia, fill d'una important família industrial de l'illa. El de Jack Milani es convertirà en el primer cas d'assassinat de Rizzi, un cas en què el futur dels set mars està en joc.

Un viatge a una de les illes més boniques del món, on la bellesa del paisatge es confronta amb la cara més fosca de l'ésser humà.

«En acabar-me'l de llegir, volia anar-me'n directament a Capri.» ORF-Magazin

«Un inici de sèrie molt prometedor, i un viatge a una de les illes més belles del continent europeu.» Münchner Merkur

«Ideal per a tots aquells lectors de novel·la negra que no vulguin acabar tacats de sang aliena.» regula Tanner

Sobre l'autor/a

Luca Ventura prefereix preservar la seva veritable identitat en l'anonimat, ja que, actualment, passa gran part del seu temps al golf de Nàpols, on es troba treballant i documentant-se per a la següent investigació d'Enrico Rizzi i la seva companya del nord d'Itàlia, Antonia Cirillo.

Tornar al catàleg

×