Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 360
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375248
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021


COMPRAR

Douglas Kennedy

A la recerca de la felicitat

Sinopsi

Una gran història d'amor, una història de lleialtats dividides, de decisions morals de conseqüències inabastables i l'atzar del destí com a força motora de tot.

Nova York, any 1945. La Sara Smythe és una dona jove, guapa i intel·ligent, disposada a trobar el seu lloc en el món en aquesta gran ciutat plena de llum i oportunitats. El Dia d'Acció de Gràcies, el seu germà l'ha convidat a una festa, on també hi és en Jack Malone, un periodista de l'exèrcit nord-americà, que tot just ha tornat d'una Alemanya derrotada. La Sara mai no havia conegut un home com ell. Un home que li canviarà la vida per sempre més.

Però trobar l'amor no és el mateix que trobar la felicitat, com aviat s'adonen la Sara i en Jack. Als Estats Units de la postguerra res no és el que sembla, les trobades mai no són fruit de la casualitat i les decisions de les persones, sovint, tenen desenllaços del tot insospitats. La Sara i en Jack estaran sotmesos a forces que defugen del seu control i la seva voluntat.

«Un autèntic geni de les novel·les d'amor. És capaç de traçar girs argumentals que farà que se'ns aturi el cor.» The Times

«Una delícia; Kennedy és un escriptor exigent, hàbil i enginyós.» Financial Times

«Una història explicada de manera esplèndida.» Sunday Independent

«Fascinant.» Publishers Weekly

Sobre l'autor

Douglas Kennedy (Nova York, 1955) ha viscut gran part de la seva vida al Regne Unit. Va començar la seva carrera literària escrivint teatre i literatura de viatges, més tard va començar a col·laborar en mitjans com The Sunday Times, The Sunday Telegraph, The Listener, New Statesman i Esquire. És autor de més d'una desena de títols de gran èxit internacional, traduïts a vint idiomes. Ha venut disset milions d'exemplars de la seva obra arreu del món. Actualment viu entre Londres, París, Berlin i Nova York.


×