Select Page

Tria a quina història vols viatjar aquest estiu!

Grand Hotel12 autors es presten a jugar per vacances i amb la seva imaginació se’ns emporten cap a dins de dotze habitacions diferents! 

El bell estiu, una història sobre el primer amor i la pèrdua de la innocència, per un dels escriptors més importants del segle xx.

L’alegria de viure, Sílvia Soler recull un seguit d’estampes llamineres, plenes de sal de mar i de llum d’estiu. Les cases on ha viscut, les persones que ha conegut, els records…

Mar d’estiu Rafel Nadal fa una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i a descobrir les històries dels llocs i de les persones que els habiten!

Desconeguts en un tren, la novel·la més inquietant de Patricia Highsmith. La història que va captivar Hitchcock.
Per fi podem llegir en català la versió íntegra de Donetes, el gran clàssic que ha inspirat diverses generacions!
Les confessions del senyor Harrison, una divertida història d’amor i d’equívocs a l’Anglaterra rural i victoriana.
El nàufrag feliç de Ramon Folch i Camarasa, una tendra història d’amor en la Barcelona dels anys cinquanta.

A La cuina del Camp de Tarragona, el prestigiós gastrònom Jaume Fàbrega ens descobreix les grans receptes de la cuina de Tarragona i els seus voltants.

Una història d’aventures reals que et fa de guia per la costa catalana! L’estiu del 2021, l’escriptor i periodista Daniel Romaní va emprendre una travessa pel litoral català a bord d’un patí de vela, un petit catamarà sense motor ni timó inventat a Catalunya fa més d’un segle. Catalunya amb patí de vela és el seu particular quadern de bitàcola de la ruta -del delta de l’Ebre al cap de Creus-.

 

Diari d’una escriptora, Virginia Woolf narra la quotidianitat d’una escriptora compromesa amb la literatura i la seva lluita per trobar sentit a la vida.

 

A Edelweiss, una jove francesa de bona família passa l’estiu deixant-se festejar en el luxós hotel Palace, de Mürren, un pintoresc poble dels Alps

Mi abuela és un dels llibres més destacats de la crònica llatinoamericana. Una biografia que travessa el segle xx xilè!

I els petits i joves lectors de casa,

a quina història viatjaran aquest estiu?

A partir de 2 anys
Papa, aquesta nit veurem la lluna?

Un àlbum il·lustrat ple de màgia i tendresa per descobrir les fases de la lluna.Un joc nocturn que podria succeir en qualsevol llar. Una filla i un pare i una pregunta: «Papa, si parlem amb la lluna totes les nits, un dia ens coneixerà?».

A partir de 3 anys
Pinta el teu estiu

Els més petits donen color a l’estiu! Un quadern per pintar original que inclou la possibilitat d’explicar una història als més petits gràcies a dos personatges que serveixen de fil conductor i van apareixent en totes les seves pàgines: un ocellet i un ratolí.

A partir de 6 anys
Receptes al rescat

Un llibre de receptes on els infants poden aprendre a cuinar, alhora que prenen consciència de la petjada ecològica que produïm a la cuina.

A partir de 6 anys
Postals per al Tomàs

Un àlbum sobre els contratemps de la vida i com l’amistat et retorna el riure i el bon humor.

A partir de 6 anys
Sèrie El petit drac COCO

Aquest estiu aconesguiu un frisbi de regal per la compra, a la teva llibreria, de dos llibres de la sèrie El petit drac COCO.

A partir de 6 anys
100 proves amb els Rescatadors Màgics. Jocs i passatemps

Els Rescatadors Màgics han rebut un missatge misteriós i necessitaran la teva ajuda per resoldre cent divertidíssims i passatemps.

A partir de 7 anys
Pere Saure 1. Una entremeliadura prehistòrica

En aquesta primera aventura, en Pere i els seus amics hauran de fer front al Monstre de les Cavernes. Un monstre que no és el que sembla.

A partir de 7 anys
Pere Saure 2. La Mamutó

Els cavernícoles d’Atapuerca estan a punt de celebrar la Mamutó, una esbojarrada competició amb mamuts.

A partir de 8 anys
Aqua Marina 4. L’encantament de Drakania

Converteix-te en sirena i submergeix-te en un mar de fantasia!

A partir de 10 anys
El lleó sobre la porta

Els testimonis que els nostres llibres d’Història han oblidat i el poder de l’amistat a través de les generacions!

A partir de 10 anys
Harry Potter: festes i banquets

Ple de meravelloses fotografies i amb més de vuitanta manualitats, activitats i receptes, aquest llibre es convertirà en la millor guia per què organitzis unes festes espectaculars.

A partir de 12 anys
El jove Moriarty i el misteri del dodo

Una novel·la de misteri plena d’humor i sorpreses protagonitzada per l’etern enemic de Sherlock Holmes.

A partir de 14 anys
La meva germana viu sobre la llar de foc

En Jamie té deu anys; una germana gran, la Jasmine, una adolescent rebel; un pare que beu massa; una mare que va marxar de casa; un gat, en Roger, i una altra germana, la Rose. Però la Rose va morir fa 5 anys. Una exploració càlida del dol.

A partir de 14 anys
Cucut

Un thriller inquietant que t’obligarà a mirar enrere per tirar endavant. Basada en la sèrie de TV3, Cucut en recupera les emocions i la potència visual, però acaba sent una novel·la autònoma, plena de novetats inesperades.

Trobaràs més llibres als catàlegs de:

També pots consultar el catàleg de llibres digitals.