montaje_libros

La cuina del món

Presentació

Autor:
Jaume Fàbrega

“Una obra que permetrà als lectors viatjar arreu del món a través d’un dels aspectes més rellevants i definidors de les cultures: la cuina.”

Pròleg de Ferran Adrià

 

Sumari

Aquests tres volums, igual que una gran obra de viatges, permetrà fer grans descobriments gastronòmics a partir de les semblances i les diferències que es poden trobar en la manera com distintes societats tracten els aliments.

Aquest serà un viatge per les aromes, els sabors i les olors dels cinc continents -tot això amanit amb una aproximació històrica -, que ens ajudarà a entendre més i millor la riquesa gastronòmica i, per tant, cultural dels pobles del món.

També entendrem el motiu pel qual les creences religioses, el desenvolupament social, la idiosincràsia i altres aspectes determinen la cuina dels diferents països que es visiten al llarg d’aquesta obra.

L’obra presenta una estructura clara, didàctica i completa de cada recepta, explicada pas a pas i amb les alternatives per als productes exòtics o poc coneguts i informació sobre on es poden trobar.

Fins i tot el més inexpert o inexperta es posarà a cuinar!

Hi podrem trobar receptes originals, tradicionals, casolanes i autèntiques, buscades in situ a través de més de vint anys de viatges i convivència amb diverses cultures.

L’autor, Jaume Fàbrega, és considerat un dels primers escriptors gastronòmics de Catalunya. És professor de gastronomia i assessor gastronòmic. Viatger, periodista i historiador, col·labora en diferents mitjans de comunicació com ara El Temps, Descobrir Catalunya i Diari de Girona, entre d’altres.

En el pròleg de l’obra, Ferran Adrià diu: “En aquesta obra, Jaume Fàbrega ens explica les receptes amb precisió i ens les situa en el seu context a través dels seus amplis coneixements i viatges; així, ens es fa més pròximes, i ens dona, a més, tota mena d’informacions complementàries que fan del llibre una eina alhora pràctica, de lectura i de consulta”.

Fitxa tècnica

  • 3 volums
  • 24,5 cm x 29 cm
  • 900 pàgines
  •  800 fotografies originals

×