La Bíblia

img_biblia
Presentació

Enciclopèdia Catalana us presenta una nova i espectacular edició de la Bíblia –bellament il·lustrada i comentada amb notes–, amb les imatges d’un gran artista: el prestigiós pintor Perico Pastor.

L’artista, amb un estil figuratiu, fresc i acolorit, ha omplert de llum i de color les pàgines de la Bíblia amb 433 il·lustracions a tot color i 521 il·lustracions en blanc i negre.

Sumari

Enciclopèdia Catalana us presenta una nova edició bellament il·lustrada de La Bíblia. Es tracta d’una obra magnífica, comentada amb notes, i amb les imatges d’un gran artista, com en el seu moment les de Marc Chagall.

Les il·lustracions han anat a càrrec del prestigiós pintor català Perico Pastor, que amb un estil figuratiu i fresc, ha omplert de llum i de color les pàgines de La Bíblia amb 433 il·lustracions a tot color i 521 en blanc i negre.

Perico no s’ha limitat a il·lustrar-la, sinó que s’hi ha submergit i s’ha deixat imbuir pels seus textos. Les seves magnífiques imatges són el resultat d’aquesta profunda immersió.

Amb un excel·lent disseny de l’estudi Azcunce/Ventura, l’obra presenta una composició acurada i elegant.

En la versió catalana, el text utilitzat correspon al de la Bíblia interconfessional, promoguda per l’Associació Bíblica de Catalunya. Es tracta d’una traducció acceptada per totes les confessions cristianes i, en conseqüència, té un interès molt més general que el que podrien tenir altres versions de les Escriptures.

Incorpora a més a més notes, que, indubtablement, en complementen i n’enriqueixen la lectura. Existeixen nombroses traduccions interconfessionals de la Bíblia (a l’anglès, al castellà, a l’alemany, al francès, al neerlandès, a l’eslovè, etc.), que podran ser utilitzades per a les diverses adaptacions en diferents llengües arreu del món.

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe src="https://dd230.infusionsoft.com/app/page/cupo-la-biblia-grupenciclopediacat-web2017" width="100%" height="400" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Fitxa tècnica

EDICIÓ DE LUXE

  • Total pàgines: 2.024
  • Mides dels volums: 22 cm x 30 cm
  • Total il·lustracions: 954 (433 en color i 521 en blanc i negre)
  • Enquadernació en tapa dura, tela i estampacions d’or. Volums presentats en un estoig

EDICIÓ LIMITADA DE COL·LECCIONISTA

  • Total pàgines: 2.024
  • Mides dels volums: 22 cm x 30 cm
  • Total il·lustracions: 954 (433 en color i 521 en blanc i negre)
  • Enquadernació en tapa dura, pell i estampacions d’or. Volums presentats en un estoig
  • Làmines numerades de Perico Pastor
  • Mides de les làmines: 50 cm x 37 cm

 

×