Joies del romànic català

Joies_del_Romanic_Catala_HW2
Joies_del_Romanic_Catala_HW
bodegon

Presentació

El romànic ha estat sempre la millor carta de presentació de la nostra cultura al món i, per tant, no ens pot passar desapercebut. Per als catalans, el romànic és l’art que va aparellat al moment del nostre coneixement com a poble i estat independent.

Joies del romànic català pretén que el lector gaudeixi d’un petit tast de la gran varietat i riquesa de l’art més vinculat als orígens de la nacionalitat catalana.

Contingut

Aquesta obra imprescindible, hereva de la magnífica Catalunya romànica, intenta presentar el romànic amb una tria i metodologia més acurada.

La seva originalitat recau en la presentació, distribució i selecció d’informació escrita i gràfica:  representa la síntesi, actualitzada, d’un art universal que ens identifica culturalment arreu del món.

El patrimoni arquitectònic romànic inventariat inclou més de tres mil unitats, entre esglésies i edificis del romànic civil (castells, cases fortes, ponts, molins, camins, creus de pedra, etc.), dos terços dels quals són edificis religiosos, des de catedrals fins a simples ermites.

Fitxa tècnica

  • Volum relligat i encapçat en pell
  • Format 28 cm x 38 cm
  • 456 pàgines
  • 114 mapes
  • 220 fotografies

×