El fascinant món dels bolets
Presentació
Quan arriba la tardor, milers de persones sortim al bosc a buscar bolets, però no sempre sabem reconèixer el que veiem. Un bolet és comestible o tòxic? Quina funció tenen?
Sumari
Es tracta d’una obra que ens descobrirà des de diferents vessants del món dels bolets, la biologia, la història, la societat i la gastronomia.
També hi trobarem tots els aspectes científics i culturals del bolet. La morfologia, les famílies i els hàbitats.
Descobrirem les zones on se’n fan, la vinculació de les cultures amb els bolets i com anar a buscar-los.
Per primera vegada, podem trobar una ressenya exhaustiva de 275 bolets a casa nostra, amb fotografies i una descripció completa de tots ells.
L’obra constitueix un receptari exclusiu de 100 plats de bolets que barregen tradició i modernitat, per gaudir de la millor cuina del bolet.
Fitxa tècnica
4 volums:
- Biologia i cultura dels bolets
- Espècies i famílies I
- Espècies i famílies II
- La cuina dels bolets
- 272 pàgines per volum
- Més de 800 il·lustracions, mapes, quadres i fotografies
- Enquadernació en tapa dura amb sobrecoberta plastificada