El fascinant món dels bolets

img_bolets

Presentació

Quan arriba la tardor, milers de persones sortim al bosc a buscar bolets, però no sempre sabem reconèixer el que veiem. Un bolet és comestible o tòxic? Quina funció tenen?

Sumari

Es tracta d’una obra que ens descobrirà des de diferents vessants del món dels bolets, la biologia, la història, la societat i la gastronomia.

També hi trobarem tots els aspectes científics i culturals del bolet. La morfologia, les famílies i els hàbitats.

Descobrirem les zones on se’n fan, la vinculació de les cultures amb els bolets i com anar a buscar-los.

Per primera vegada, podem trobar una ressenya exhaustiva de 275 bolets a casa nostra, amb fotografies i una descripció completa de tots ells.

L’obra constitueix un receptari exclusiu de 100 plats de bolets que barregen tradició i modernitat, per gaudir de la millor cuina del bolet.

Fitxa tècnica

4 volums:

  1. Biologia i cultura dels bolets
  2. Espècies i famílies I
  3. Espècies i famílies II
  4. La cuina dels bolets
  • 272 pàgines per volum
  • Més de 800 il·lustracions, mapes, quadres i  fotografies
  • Enquadernació en tapa dura amb sobrecoberta plastificada

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×