Educació infantil. Descobrim

img_descobrim

Presentació

Descobrim és una obra pensada per als infants de tres a sis anys d’edat: amb aquesta col·lecció ens situem a l’educació infantil, la primera etapa del sistema educatiu dels nostres fills.

Sumari

Descobrim s’estructura a partir de quatre línies bàsiques:

APRENEM
Dotze volums adaptats de la prestigiosa Britannica Discovery Library. L’ordenació dels continguts correspon als àmbits d’aprenentatge en què s’organitza l’etapa de l’educació infantil:

  • Descoberta d’un mateix
  • Descoberta de l’entorn natural i social
  • Intercomunicació i llenguatges: llenguatge verbal, llenguatge matemàtic, llenguatge plàstic i llenguatge musical

En tots els volums els textos interiors són breus i d’estructura i sintaxi senzilles. En algunes dobles pàgines hi podreu trobar un requadre amb una pregunta adreçada al lector.

Aquesta pregunta estimula la capacitat d’observació de l’infant i fa que es fixi en la làmina que té al davant; per tant, s’ofereix un recurs que promou l’observació, la lectura d’imatges i, en definitiva, la interpretació d’allò que l’infant veu i mira.

Al final de cada llibre, un glossari recull algunes paraules que poden resultar de difícil comprensió per als nens i les nenes. Tanquen cadascun dels volums una pàgina amb activitats de tipus lúdic, jocs, etc., i una altra amb orientació o pautes per a pares i educadors.

LLEGIM
Dotze contes populars magníficament il·lustrats. Les adaptacions del text han estat fetes per autors experts en literatura infantil. La seqüència del text és molt acurada, i el vocabulari, molt assequible a l’edat a la qual ens adrecem. Text i imatges es complementen a la perfecció. És el que podríem anomenar “contes de fada”, llibres per a mirar-los, remirar-los, llegir-los, rellegir-los.

ESCOLTEM
Un CD àudio recull la gravació dels dotze contes populars que configuren aquest bloc.

DIBUIXEM
Una pissarra amb retoladors per a poder dibuixar i escriure tantes vegades com es vulgui.

Fitxa tècnica

  • 12 volums Britannica Discovery Library: continguts d’aprenentatge durant l’etapa de l’educació infantil
  • 12 volums de contes populars
  • 1 CD àudio
  • 1 pissarra amb retoladors

×