Bases del concurs

Sortegem un exemplar del llibre Sant Pau. Patrimoni modernista. Barcelona entre tots els seguidors de Twitter d’@enciclopediaCAT que hagin retuitejat el missatge sobre aquest sorteig.

La participació en aquest concurs és voluntària, i el premi per al guanyador és un exemplar d’aquest llibre, d’Enciclopèdia Catalana SLU.

El període de participació en aquest concurs és del 23 de maig de 2017 al 31 de maig de 2017. Un cop tancat aquest període, l’equip d’Enciclopèdia Catalana farà el sorteig per escollir un guanyador entre els participants.

El nom del guanyador es comunicarà a través de Twitter @enciclopediaCAT; aquesta persona s’haurà de posar en contacte amb Enciclopèdia Catalana a través d’un missatge directe a Twitter o escrivint a comunicacio@grec.cat.

El llibre només s’enviarà a adreces de l’estat espanyol. Passats dos mesos després de fer-se públic el premiat, es donarà per caducat el dret a fer qualsevol reclamació. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador.

Si per algun motiu al guanyador no li és possible acceptar el premi, s’entendrà que hi renuncia, i Enciclopèdia Catalana SLU no l’haurà de compensar.

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri d’Enciclopèdia Catalana SLU pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció del guanyador.

 

×