Ens trobareu a les nostres xarxes amb un munt d’activitats!

Agenda 23 d’abril 2020

Horari de participació dels autors a xarxes socials i signatures digitals.

 • A les xarxes d’Abacus David Nel·lo i Àngel Casas conversaran amb els lectors 11.30-12h  David Nel·lo 17.30h Àngel Casas
  Instagram @Abacuscoop i Twitter @Abacuscoop
 • A les xarxes de la llibreria Ona 17h David Nel·lo
  Instagram @OnaLlibresTwitter @OnaLlibres
 • A les xarxes de l’Ateneu Barcelonès Al llarg de tot el dia, Carla Gracia, David Nel·lo, Ramon Erra i Jordi Cabré llegiran fragments de les seves obres.
  Instagram @AteneubcnTwitter @Ateneubcn
 • A les xarxes d’Òmnium: 18.30 h. Conversa de David Nel·lo amb Albert Guinovart, que enviarà una foto amb el seu llibre i una dedicatòria per les xarxes socials.
  Instagram @OmniumCultural i Twitter @Omnium
 • A les xarxes de l’Hospital Clínic David Nel·lo i Laia Soler participaran en el Sant Jordi solidari del Clínic, fent una emissió en directe amb el personal sanitari. Han signat dos exemplars que han dedicat als pacients i al personal sanitari de l’hospital.
  Instagram @HospitalClinic i Twitter @HospitalClinic
 • A les xarxes de l’Escola IPSI de Barcelona, pel seu Sant Jordi virtual Carla Gracia presentarà un vídeo de com s’inicia una novel·la i Laia Soler parlarà del seu llibre La geogra fía de tu recuerdo. També hi haurà vídeos d’Anna Fité, Natàlia Cerezo (Valenta com tu), la Cuchu, la Laia Berloso, el J. Black (Daniel King) i Oriol Canosa.
  Instagram @EscolaIpsioficial
 • Al perfil d’Instagram de Joana Santamans, autora de Vida (Bridge), emissió en directe a les 18 h.
  Instagram @Joana_Santamans
 • A l’Instagram del diari ARA, Thaïs Gutiérrez, autora de Ni forts ni valents, participarà al Sant Jordi confinat amb un instagram live amb lectors, dijous a les 15.30
  Instagram @diariara

INFANTIL

 • Programació per a Infantil i Primària a  les #JornadesLiteràries, on il·lustradores com la Cuchu i Laia Berloso, ensenyaran a dibuixar un drac de Sant Jordi. També: contacontes d’Anna Fité; Natàlia Cerezo parlarà de les dones de Valenta com tu; J.Black, de la por i les aventures del Daniel King; i Oriol Canosa, sobre L’illa de Paidonèsia.

I també, làmines per pintar amb les il·lustracions de Sant Jordi!

Els nostres autors et desitgen bon Sant Jordi!

×