Certamen de Lectura en Veu Alta_participants

Mil setanta escoles de tot Catalunya s’han inscrit al XVI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta (CLVA), una iniciativa del Grup Enciclopèdia a través de la seva Fundació, que compta amb la participació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Durant el primer trimestre de curs s’oferirà formació als docents que participen en l’activitat: deu tallers de lectura en veua alta, gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura a través del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i deu tallers sobre els efectes de la lectura segons la neurociència, que impulsen el Grup Enciclopèdia amb la col·laboració del Departament d’Educació.

Al març i abril es faran una seixantena de quarts de final arreu de Catalunya. A finals d’abil i primera quinzena de maig se celebren set semifinals en diversos teatres i auditoris del país.La final se celebrarà el 9 de juny al Teatre Nacional de Catalunya, gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

A la web del Certamen de Lectura en Veu Alta podeu consultar el calendari actualitzat, les bases del certamen i els llibres proposats per a aquesta edició. També hi podeu trobar recursos de formació en format digital sobre els aspectes fonalmentals de la lectura en veu alta: 21 píndoles de lectura i un manual que us podeu descarregar.

×