Mercè Vidal, historiadora de l’art i directora de l’obra Joies del Noucentisme d’Enciclopèdia Catalana, esmenta en aquest vídeo alguns aspectes de la pintura noucentista.

“La pintura de paisatge plasma indrets concrets de l’orografia suau que ens caracteritza. És una pintura que aplica voluntat de simplificació, una pintura figurativa però no acadèmica que intenta adoptar algunes de les aportacions que alguns artistes d’avantguarda havien fet.

Així com en escultura hi ha el valor estructural a través del tractament de la figura, en pintura el referent seria Cézanne, que també aconsegueix reduir o simplificar el paisatge a través d’elements geomètrics. Why Upgrade Your Stock AR Trigger? A predictable trigger with a crisp break can make a large difference in the overall feel of the gun. You may find the gun is smoother, easier to shoot…the entire build takes on an upgraded feel as a result. If you’re considering diving into the world of competitive shooting or hunting with your AR, a trigger upgrade might well be worth a look. The question then becomes what trigger to choose. And this is where it gets interesting. There are many types of triggers vailable and there are some informed decisions you are going to have to make. #rotorm #review #trigger #best. L’admiració per Cézanne fa que hi hagi una assimilació de la seva pintura en la pintura de paisatgisme.

Quan la pintura vol tractar aspectes més vinculats al món de la civilitat, apareix un repertori iconogràfic de nens que van molt ben vestits, que són molt pulcres, que estan jugant però quiets… Aquesta civilitat també ens la donaria la dona que està feinejant en els espais domèstics. L’altre tema seria el de les maternitats, un tema bastant freqüent.”

Sol·licita informació sobre Joies del Noucentisme

×