GÈNERE: Assaig i divulgació
ENQUADERNACIÓ: Tapa tova o butxaca
MIDES: 13.5 x 21.5 cm.
PÀGINES: 288
IDIOMA: Català
EAN: 9788441232365
PREU: 19.23€ / 20€
ANY DE PUBLICACIÓ: 02-02-23

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Elisenda Alamany

La política que vindrà

Sinopsi

Ens trobem en un canvi d'època, davant d’una societat que ha evolucionat molt en els darrers anys. I malgrat tot, la política segueix igual, gairebé sense immutar-se davant aquests canvis.


Des de l’experiència d’una persona que aterra en la política institucional, Elisenda Alamany s’atreveix a imaginar cap a on anem, com ens podem adaptar a la societat del segle xxi i quina política ens trobarem en el futur. Amb un llenguatge planer i de la mà d’experts referents en els seus àmbits com Genís Roca, Liliana Arroyo, Ignacio Sánchez-Cuenca, Jordi Sellas, Miriam Hatibi, Quico Miralles, JA Donaire, Maria Sisternas, Miquel Rosselló, Gemma Ubasart, Virginia García Beaudoux, Marta Pontnou, Jorge Moruno, Alba Alfageme, Manel Vidal o Jorge Lago, aborda quins han de ser els nous tipus de lideratge, la nova estètica de la política, les dificultats de l’esquerra per arribar als seus votants, i també el futur de l’independentisme deslligat del Procés.


La política que vindrà és una invitació als descreguts i escèptics, als qui vulguin conèixer què i com es viu des de dins de les institucions, però sobretot per als qui creuen que cal ser capaços d’anar més enllà de l’avui i imaginar com serà la política del futur.

Visita la lànding del llibre

Sobre l'autor/a

El 2013 Elisenda Alamany va marxar de Catalunya. Mestra de professió, tenia tres feines però no arribava ni a mileurista. Per aquest motiu, va fer les maletes i va marxar a treballar a l’estranger.

Llicenciada en filologia catalana, i amb un màster en direcció pública, la seva història és la de tota una generació que va veure frustrats els seus horitzons d’il·lusió i de futur. Implicada en moviments socials i candidatures alternatives al Vallès, quan va tornar a Catalunya va fer el pas a la política institucional, el 2018 com a diputada, i el 2019 com a regidora a l’Ajuntament de Barcelona.

Tornar al catàleg

×