GÈNERE: Assaig i divulgació
ENQUADERNACIÓ: Cartoné
MIDES: 17.7 x 23.7 cm.
PÀGINES: 152
IDIOMA: Català
EAN: 9788441232068
PREU: 17.79€ / 18.5€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2019

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Fermí Puig

La pilota, a l'olla

Sinopsi

El Fermí Puig és un gran cuiner. I sap que un bon plat no és res sense una taula plena de persones estimades que el puguin degustar. Aquest llibre és com anar a cal Fermí: bones receptes, bona gent i grans converses on són presents els enyorats. Receptes de la secció «La pilota, a l'olla» del programa El món a Rac1 i textos de:

Fermí Puig (pròleg), José Antich, Albert Arbós, Jordi Basté, Tatxo Benet, Ramon Besa, Joan Besson, Jordi Bosch, Pilar Calvo, Màrius Carol, Santi Carreras, Miguel Dalmau, Pepe Gil-Vernet, Jordi Juan, Lluís Lainz, Lu Martín, Sergi Pàmies, Joan Patsy, Albert Perrín, Pere Pineda, Frederic Porta, Imma Puig, Eduard Pujol, Miguel Rico, Jaume Roures, Arturo San Agustín, Carles Sans, Santiago Segurola, Bernat Soler, Ricard Torquemada, Ferran Torrent, Xavi Torres, Lluís Torres Garriga, Joan Vallès, Joan Vehils i Olga Viza.

Amb fotos de Joan Llenas.

Sobre l'autor/a

Fermí Puig Botey (Granollers 1959). És el cuiner de la seva generació que més món ha voltat professionalment. Té, per tant, un currículum molt extens, que es podria resumir en una característica inèdita: cap restaurant ha resistit el seu pas, ni tan sols El Bulli, ni el Drolma, ni el Hilton de Caracas. Tots han tancat! Tots? Doncs no, un resisteix amb força, al carrer Balmes de Barcelona, on s'hi refugia de dilluns a dissabte tot oferint el bo i millor del receptari de la cuina tradicional catalana. Diu que us hi espera... però que no trigueu, no fos cas...

També podria interessar-te

Aquell octubre

Joaquim Forn i Chiariello\Magda Gregori Borrell

Més informació

Una nova cultura per al poble

Mariona Lladonosa Latorre\Manuel Lladonosa Vall-llebrera

Més informació

Tornar al catàleg

×