GÈNERE: Assaig i divulgació
ENQUADERNACIÓ: Tapa tova o butxaca
MIDES: 15 x 21.5 cm.
PÀGINES:
IDIOMA: Català
EAN: 9788441232396
PREU: 17.21€ / 17.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 12-01-23

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Anna Forés, David Bueno, Antoni Ruiz Bueno

Els beneficis de la lectura en veu alta

Sinopsi

Un estudi des de la neuroeducació.


Els beneficis de la lectura en veu alta és un estudi sobre els beneficis cognitius i d’aprenentatge que suposa compartir la lectura –en família i també a l’escola–, basat en dades científiques i contrastades.


Els autors, especialistes en neuroeducació, ho expliquen de manera comprensible per a tots els públics, amb la intenció de difondre la importància de compartir lectura en família i a l’escola, per a un millor desenvolupament cognitiu.

Sobre l'autor/a

Anna Forés és doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació i Llicencida en Pedagogia per la UB. Codirectora del postgrau de Neuroeducació de la UB i directora adjunta de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st.És membre de diversos grups d’investigació educativa, com el GR-EMA o el grup d’innovació INDAGA’T. És autora d’articles i de més de setze llibres sobre temàtica educativa.

David Bueno és doctor en biologia, professor i investigador de la Secció de Genètica Biomèdica, Evolutiva i del Desenvolupament de la Universitat de Barcelona. Dirigeix la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st. Col·labora habitualment en mitjans de comunicació i ha publicat més de setanta articles científics especialitzats i vint-i-quatre llibres de divulgació i assaig.

Antoni Ruiz Bueno és doctor en Educació i Societat i Llicenciat en Filosofia i Lletres (secció Psicologia). Professor associat de la Universitat de Barcelona, col·labora en investigacions del camp educatiu i social. L’àrea d’especialització és la del disseny metodològic i l’anàlisi en ciències socials.  

Tornar al catàleg

×