Apunts d'art

Apunts d’art: el blog d’art que estàs buscant

Saps completar aquestes 14 frases sense fer cap barbarisme?

Coneixes Apunts d’art? Es tracta d’un espai on oferim contingut variat tant per a estudiants com per a amants de la cultura i l’art en general. Si estàs buscant un blog d’art amb una oferta variada i actualitzada i que, a més, tracti temes tant clàssics com contemporanis, continua llegint, perquè això t’interessa.

CTA - CAT - Text - Avantguardes

Què és Apunts d’art?

Apunts d’art és el blog de cultura i art de Grup Enciclopèdia. Hi trobaràs contingut sobre pintura, escultura, poesia, diferents moviments artístics i articles relacionats amb la història de l’art i la història en general. Disposem de contingut actualitzat de manera periòdica i tractem totes les etapes històriques (des de la prehistòria fins a l’art contemporani), i ho fem amb un enfocament global i multidisciplinari que abraça tots els tipus de manifestacions artístiques i culturals.

blog d'art

Com s’ha d’utilizar, aquest blog d’art?

El blog està organitzat en diferents temàtiques, la qual cosa et permetrà accedir d’una manera ràpida i directa al contingut que t’interessa a cada moment.

  • Història i cultura: Aquesta secció és potser una de les més àmplies del blog d’art, i per això hi trobaràs temes molt variats i interessants: des de grans obres d’art internacional fins a temes sobre obra gràfica, ceràmica, orfebreria, urbanisme i articles sobre esdeveniments històrics de diferents èpoques.
  • Moviments artístics: Els diferents moviments artístics són un dels elements bàsics a l’hora d’articular i comprendre la història de l’art, i en aquest apartat trobaràs molts continguts relacionats amb aquest tema: propostes artístiques clàssiques i contemporànies, llibres i material didàctic que t’ajudaran en l’estudi de la història de l’art i la lectura d’una obra d’art en qualsevol format en què es manifesti.
  • Pintura: La pintura és, sens dubte, una de les arts més conegudes i que més interès desperta en el públic en general. A més, es tracta d’una de les manifestacions artístiques amb més exemples i formes al llarg de la història de l’art, i per això disposa del seu propi espai dins d’aquest blog d’art, un espai on trobaràs articles sobre tècniques i grans obres de la pintura, així com sobre diferents formes de restauració i alguns dels pintors més famosos i reconeguts, tant nacionals com internacionals.
  • Escultura: Juntament amb la pintura, l’escultura és una altra de les belles arts que no podia faltar en aquest blog. En aquesta secció hi trobaràs tot el que està relacionat amb l’escultura, des de la clàssica fins a l’avantguardista i contemporània, en diferents formats, materials i estils.
  • Poesia: La literatura és una de les formes d’art que més impacte ha tingut al llarg de la història de la cultura. I la poesia, en concret, una de les formes d’expressió més importants de l’ésser humà. En aquesta secció hi trobaràs àmplia informació i continguts sobre el tema, tant literatura clàssica com contemporània, des de formes tradicionals fins a formes d’expressió més avantguardistes i trencadores.
  • Grans obres: Finalment, hem volgut dedicar un apartat que, sent un gresol de diferents temes, té en comú amb els altres la transcendència tant dels autors com de les obres que en són protagonistes. És una secció variada i que s’actualitza constantment per oferir contingut sobre alguns dels grans temes de la història de l’art a través de les seves manifestacions més importants i transcendentals.
blog d'art

Segueix-nos a les xarxes socials

A més, Apunts d’art també és present a Facebook, Twitter i YouTube. Segueix-nos a les xarxes socials i sigues el primer d’assabentar-te de cada nou article i contingut publicat!

CTA - CAT - Post - Avantguardes

Potser et pot interessar...

Deixa un comentari

Cap comentari

Encara no hi ha cap comentari en aquesta entrada.

¿Quieres ver el contenido en castellano?