Política de privacitat

Informació a l’usuari 

Acceptant la Política de privacitat d’Enciclopèdia dones el teu consentiment a Enciclopèdia Catalana, SLU per a enviar-te informació sobre les novetats comercials i/o noves promocions dels seus productes i serveis.

També autoritzes la cessió de dades a les empreses del grup Enciclopèdia Catalana. Les dades únicament podran comunicar-se a les empreses del grup Enciclopèdia Catalana per a enviar-te comunicacions informatives sobre els productes, serveis i altres activitats culturals de les empreses del Grup Enciclopèdia Catalana. També, per informar-te de novetats comercials i/o noves promocions dels nostres productes i serveis.

El responsable del tractament de les teves dades personals és Enciclopèdia Catalana, SLU. NIF B08189680.  Adreça postal: C/ Josep Pla, 95, 3a planta 08019 Barcelona Correu electrònic: comunicacio@enciclopedia.cat

Autoritzes expressament a Enciclopèdia Catalana, SLU a la transferència de les dades a servidors de l’empresa Infusionsoft, situats físicament als EUA i que també s’han adaptat per al compliment de la normativa europea. Aquesta transferència és necessària per dur a terme la gestió o subscripció de qualsevol dels serveis oferts pel grup Enciclopèdia Catalana.

Disposes del dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades. Per a exercir-lo, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a Josep Pla, 95 – 08019 Barcelona, o per correu electrònic a comunicacio@enciclopedia.cat.

Enciclopèdia Catalana, SLU, des d’ara RESPONSABLE, és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades pel que se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari.
Les operacions previstes per realitzar el tractament són:
– Remissió de comunicacions comercials publicitàries per email, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els que aquest hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
– Realitzar estudis estadístics.
– Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
– Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets que assisteixen a l’Usuari:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.

– Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

 

Dades de contacte per exercir els seus drets:
Enciclopèdia Catalana, SLU
Adreça postal: C/Josep Pla, 95 – BARCELONA 08019 (BARCELONA)
Correu Electrònic: comunicacio@enciclopedia.catEls Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants.L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.
El rsponsable informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels Usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són
obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

 

Mesures de seguretat
Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’article 5 de l’GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitats al que necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.
El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen l’GDPR per tal de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

×