Sol·licita informació de les nostres novetats

Anuari 2016
d’Enciclopèdia Catalana

L’Anuari d’Enciclopèdia Catalana recull els fets, les personalitats, els avenços científics i els temes de debat que han estat més presents en l’àmbit públic al llarg de l’any 2016 i que marquen les tendències del 2017.

Sol·licita informació

Autobiografia de Catalunya

Autobiografia de Catalunya mostra i explica uns 900 documents, molts d’ells inèdits, que parlen dels nostres símbols nacionals, de les nostres institucions més antigues, dels fets més transcendents de la nostra història i, també, de la vida quotidiana dels nostres avantpassats.

Sol·licita informació

Irene. Escultura de l’artista Jordi Díez. Creada per a Enciclopèdia Catalana

Jordi Díez està considerat per molts experts com un dels escultors catalans amb més projecció mundial.

Sol·licita informació

Miró i els poetes catalans

Miró i els poetes catalans és una edició de tiratge numerat, limitat a 1.500 exemplars, que consta d’un llibre de gran format i d’un llibre d’estudi dins d’una capsa estoig. El projecte ha estat dirigit per Vicenç Altaió, un dels principals experts en el pintor, i ha comptat amb l’estreta col·laboració dels successors de Joan Miró, de la Fundació Joan Miró de Barcelona i de la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma.

Sol·licita informació

“Salveu-me la mirada”, una antologia poètica de Miquel Martí i Pol

Salveu-me la mirada és una nova edició de bibliòfil d’Enciclopèdia Catalana, que reuneix la poesia d’un dels poetes catalans més populars de tots els temps, Miquel Martí i Pol, amb la creació artística de Joan-Pere Viladecans.

Sol·licita informació

Joies del Noucentisme

En aquesta gran obra sobre art noucentista trobareu un recull dels principals exemples d’aquesta etapa. Un període relativament desconegut però al qual pertanyen obres molt destacades i que tots coneixem. El corrent noucentista és, en essència, el que ha conformat la cultura catalana contemporània.

Sol·licita informació

Pintura Catalana. El Modernisme

Per primera vegada en gran format, les obres més importants d’un dels moments més rics de la pintura catalana: el Modernisme.

Sol·licita informació

Picasso, obra catalana

Presentem la compilació més gran que s’ha fet mai de l’obra catalana de Pablo Picasso.
Eduard Vallès, director d’aquesta obra, escriu al pròleg: “La relació de Picasso amb Catalunya constitueix un dels episodis més rellevants de la història de l’art català.”

Sol·licita informació

Catalunya, 1900-1980. Història en fotografies

Aquesta obra proposa una manera visual de seguir els anys de la nostra història que van des del començament del segle XX fins a l’establiment del Govern de catalunya de l’autonomia postfranquista.

Sol·licita informació

Les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer automatitzat propietat d’Enciclopèdia Catalana SLU (NIF B08189680) amb la finalitat d’informar-vos dels productes, serveis i altres activitats culturals de les empreses del Grup Enciclopèdia Catalana. Disposeu del dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades. Per a exercir-lo, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a Josep Pla, 95 – 08019 Barcelona, o per correu electrònic a comunicacio@grec.cat.

© Grup Enciclopèdia Catalana