Participa i guanya un exemplar de l’obra
Subirachs-Llull,valorada en 1.495€

Sorteig tancat. Hem avisat el guanyador per correu electrònic.
Bases del sorteig

Dilluns 8 de juliol del 2019 farem el sorteig d’un exemplar de l’obra Subirachs-Llull, d’Enciclopèdia, valorada en 1.495 €.
Per participar en el sorteig, cal omplir el formulari d’aquesta pàgina.
La participació en aquest sorteig és voluntària.
Per participar en aquest sorteig cal tenir més de 18 anys.
El període de participació és del 12 de juny al 7 de juliol del 2019.

Un cop tancat el període de participació, l’equip d’Enciclopèdia farà el sorteig per escollir el guanyador entre els participants. Una vegada fet el sorteig, es contactarà amb el guanyador del premi a través del correu electrònic que hagi facilitat.
Si al cap d’un mes el guanyador no hagués acceptat el premi o no se l’hagués pogut localitzar, aquest quedarà desert i es donarà per caducat el dret a fer qualsevol reclamació.
El llibre només s’enviarà a adreces de l’Estat espanyol. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per algun motiu al guanyador no li és possible acceptar el premi, s’entendrà que hi renuncia, i Enciclopèdia Catalana SLU no l’haurà de compensar.
La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri d’Enciclopèdia Catalana SLU pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció del guanyador.
Si teniu cap consulta, escriviu a: comunicacio@enciclopedia.cat.

L’exemplar que sortegem forma part d’una edició de 999 exemplars numerats i certificats. El projecte editorial inclou:

  • L’escultura Llull, realitzada en resina i banyada en bronze. El model original de l’escultura es conserva a l’Espai Subirachs.
  • Una caixa de fusta gravada amb la signatura de l’escultor i el títol de l’obra.
  • Un llibre d’estudi, que inclou: Subirachs, trajectòria i llenguatge, per Judit Subirachs-Burgaya; Subirachs, obra pública, per Francesc Fontbona; Subirachs, artista polifacètic, per Daniel Giralt-Miracle

Si vols saber més de l’obra que sortegem clica aquí.