Participa i guanya un exemplar de l’obra
Tàpies. Biografia d’un compromís, valorada en 990 €.

El sorteig se celebrarà el dia 9/12/2019. Participa-hi:

Llegiu el tractament de dades personals | Pots llegir les bases del sorteig al preu d'aquest document

“Amb aquesta publicació, és possible tornar la mirada, per primer cop, a l’obra de Tàpies, desplegada durant gairebé set dècades, per provar de pensar, justament, la seva contemporaneïtat, que vol dir la seva interpel·lació a un temps que ja és el nostre”. 
Xavier Antich, President de la Fundació Antoni Tàpies i coautor del llibre

Si vols saber més de l’obra que sortegem clica aquí.

Bases legals:
Dilluns 9 de desembre del 2019 farem el sorteig d’un exemplar de l’obra Tàpies. Biografia d’un compromís valorada en 990 €.
Per participar-hi cal omplir el formulari del sorteig.
La participació en aquest sorteig és voluntària.
Per participar en aquest sorteig cal tenir més de 18 anys.
El període de participació és del 8 de novembre de 2019 al 8 de desembre de 2019. Un cop tancat el període de participació, l’equip del Grup Enciclopèdia farà el sorteig per escollir el guanyador entre els participants. Una vegada fet el sorteig, es contactarà amb el guanyador del premi a través del correu electrònic que hagi facilitat. Si al cap d’un mes el guanyador no acceptés el premi, aquest quedarà desert i es donarà per caducat el dret a fer qualsevol reclamació.
El llibre només s’enviarà a adreces de l’Estat espanyol. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per algun motiu al guanyador no li és possible acceptar el premi, s’entendrà que hi renuncia, i el Grup Enciclopèdia no l’haurà de compensar.
La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri del Grup Enciclopèdia pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció del guanyador.
Si teniu cap consulta, escriviu a: comunicacio@enciclopedia.cat.