Participa i guanya un exemplar de l’obra
Plensa / Estellés · L’Hotel París, valorada en 3.495€

Participa i guanya un exemplar de l’obra
Plensa / Estellés · L’Hotel París, valorada en 3.495€

CONCURS TANCAT

CONCURS TANCAT

Amb l’obra Plensa / Estellés · L’Hotel París, Jaume Plensa homenatja el poeta Vicent Andrés Estellés i rellegeix artísticament el seu poemari L’Hotel París, una obra que el va influir profundament. Plensa s’expressa, en aquesta ocasió, amb coure, ideant unes pàgines metàl·liques on els versos d’Estellés van acompanyats de les serenes imatges plensianes. Si vols saber més de l’obra que sortegem clica aquí.

Bases del sorteig

Dimarts 23 d’abril del 2019 farem el sorteig d’un exemplar de l’obra Plensa / Estellés . L’Hotel París valorada en 3.495 €.
Per participar en el sorteig, cal omplir el formulari d’aquesta pàgina.
La participació en aquest sorteig és voluntària.
Per participar en aquest sorteig cal tenir més de 18 anys.
El període de participació és del 13 de març de 2019 al 22 de abril de 2019. Un cop tancat el període de participació, l’equip d’Enciclopèdia Catalana farà el sorteig per escollir el guanyador entre els participants. Una vegada fet el sorteig, es contactarà amb el guanyador del premi a través del correu electrònic que hagi facilitat. Si al cap de dos mesos el guanyador no acceptés el premi, aquest quedarà desert i es donarà per caducat el dret a fer qualsevol reclamació.
El llibre només s’enviarà a adreces de l’Estat espanyol. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per algun motiu al guanyador no li és possible acceptar el premi, s’entendrà que hi renuncia, i Enciclopèdia Catalana SLU no l’haurà de compensar.
La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri d’Enciclopèdia Catalana SLU pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció del guanyador.
Si teniu cap consulta, escriviu a: comunicacio@enciclopedia.cat.