Sorteig: participa i guanya un exemplar de l’obra
Pintura catalana. El romànic, valorada en 595€

CONCURS TANCAT

El gran llibre de pintura romànica que no s’havia fet mai. Una obra excepcional, única, amb: Reproduccions de gran format, fotografies de conjunt, fotografies de detall i en primer terme i organitzada en tres parts: Miniatura, pintura mural i pintura sobre fusta. Amb la col·laboració de:

   Museu Episcopal de Vic

Si vols saber més de l’obra que sortegem clica aquí.

Bases del sorteig

Dilluns 3 de juny del 2019 farem el sorteig d’un exemplar de l’obra Pintura catalana. El romànic valorada en 595 €.
Per participar en el sorteig, cal omplir el formulari d’aquesta pàgina.
La participació en aquest sorteig és voluntària.
Per participar en aquest sorteig cal tenir més de 18 anys.
El període de participació és del 3 de maig al 2 de juny de 2019. Un cop tancat el període de participació, l’equip d’Enciclopèdia Catalana farà el sorteig per escollir el guanyador entre els participants. Una vegada fet el sorteig, es contactarà amb el guanyador del premi a través del correu electrònic que hagi facilitat. Si al cap de dos mesos el guanyador no acceptés el premi, aquest quedarà desert i es donarà per caducat el dret a fer qualsevol reclamació.
El llibre només s’enviarà a adreces de l’Estat espanyol. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per algun motiu al guanyador no li és possible acceptar el premi, s’entendrà que hi renuncia, i Enciclopèdia Catalana SLU no l’haurà de compensar.
La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri d’Enciclopèdia Catalana SLU pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció del guanyador.
Si teniu cap consulta, escriviu a: comunicacio@enciclopedia.cat.