Enciclopèdia.cat és un portal digital que conté informació de referència, especialment sobre la cultura catalana. El portal està estructurat en tres grans apartats: Diccionaris, Enciclopèdia i Grans Obres. L’àrea de Diccionaris inclou diccionaris de la llengua i diccionaris bilingües.

Encara en fase de proves, actualment s’hi pot consultar el Gran diccionari de la llengua catalana (o diccionari.cat). Properament s’hi incorporaran altres diccionaris, com ara el Diccionari català-castellà i el Diccionari castellà-català.

L’àrea d’Enciclopèdia és dedicada a la informació de tipus enciclopèdic. El cor d’aquesta àrea és la Gran Enciclopèdia Catalana, a la qual s’hi aniran afegint altres diccionaris enciclopèdics.

L’àrea de Grans Obres aprofundeix en temes d’interès relacionats amb l’art i la cultura en general amb obres com: Catalunya Romànica, Història natural dels Països Catalans, Història. Política, societat i cultura dels Països Catalans, etc. Aquesta àrea veurà la llum al principi del 2015.

×